Search
sâmbătă 20 august 2022
  • :
  • :

Primaria si comunitatea

Intr-o societate in permanenta schimbare, am devenit dependenti de accesul si schimbul rapid de informatii. Astfel, comunicarea s-a transformat intr-un domeniu din ce in ce mai complex si mai dinamic. Canalele traditionale de comunicare (TV, radio, presa) sunt concurate de suporturile electronice, care au la baza internetul. Acesta reprezinta un mediu de informare, comunicare si instruire foarte activ si la moda in toata lumea. Internetul poate fi privit ca facand parte din procesul de globalizare, devenind astfel indispensabil pentru utilizatori. De la ştiri de ultima ora, telefonie on-line, forumuri de discuţii pe diverse teme, magazine, cursuri la distanta, biblioteci, toate pot fi accesate on-line.

        In orasul Roznov s-a inagurat proiectul „Roznov – oraş wireless”, sub deviza „Internet gratuit pentru locuitorii şi vizitatorii localităţii noastre”.”Pe lângă atâtea aplicaţii utile pe care le poţi  dezvolta cu această tehnologie,am dorit să ofer internet gratuit tinerilor acestui oraş”, a declarat primarul Ionel Ciubotaru.

        Echipamentul WI-FI  permite conectarea cu echipamente de abonat (CPE) şi la distanţe de 5 km, chiar fără vizibilitate directă şi până la 20 km cu vizibilitate directă.Suportul tehnic şi echipamentele au fost asigurate de SC Holding Bit Telecom SRL, sub îndrumarea inginerului Liviu Moscu.